Nikola1992 Posted August 1 Group: Members Content Count: 18 Reputation: 1 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 07/30/2024 Status: Offline Device: Windows Share Posted August 1 Pozdrav, zanima me koji su fajlovi za ime i zastavicu države u toku master lige, napr gde piše Belgium kada biram belgijsku ligu da zamenim ime i zastavicu? Na BPB Patch-u je to promenjeno, trebali bi mi fajlovi? Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 milos987 Posted August 2 Group: Administrators Content Count: 1,263 Reputation: 1,225 Achievement Points: 32,118 Solved Content: 0 Joined: 07/12/2012 Status: Offline Device: Windows Share Posted August 2 Nisu fajlovi. Moraju da se izmijene sve nacionalnosti timova, trenera i igrača (sve Srbe prebaciti u Belgijance i sve Belgijance u Srbe). Zatim treba zamijeniti png fajlove zastava ove dvije države, a onda i importovati himne, belgijsku umjesto srpske i srpsku umjesto belgijske. Sve ovo može dovesti do niza problema, zbog čega smo prestali to da radimo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nikola1992 Posted August 2 Group: Members Content Count: 18 Reputation: 1 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 07/30/2024 Status: Offline Device: Windows Author Share Posted August 2 1 hour ago, milos987 said: Nisu fajlovi. Moraju da se izmijene sve nacionalnosti timova, trenera i igrača (sve Srbe prebaciti u Belgijance i sve Belgijance u Srbe). Zatim treba zamijeniti png fajlove zastava ove dvije države, a onda i importovati himne, belgijsku umjesto srpske i srpsku umjesto belgijske. Sve ovo može dovesti do niza problema, zbog čega smo prestali to da radimo. Mogu li bar zameniti samo zastavice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 milos987 Posted August 3 Group: Administrators Content Count: 1,263 Reputation: 1,225 Achievement Points: 32,118 Solved Content: 0 Joined: 07/12/2012 Status: Offline Device: Windows Share Posted August 3 13 hours ago, Nikola1992 said: Mogu li bar zameniti samo zastavice? Možeš ali bi ti onda prikazivalo pogrešne zastave kad igraš sa tim reprezentacijama. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nikola1992 Posted August 3 Group: Members Content Count: 18 Reputation: 1 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 07/30/2024 Status: Offline Device: Windows Author Share Posted August 3 9 hours ago, milos987 said: Možeš ali bi ti onda prikazivalo pogrešne zastave kad igraš sa tim reprezentacijama. Hvala na odgovoru Milose, pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Nikola1992
Pozdrav, zanima me koji su fajlovi za ime i zastavicu države u toku master lige, napr gde piše Belgium kada biram belgijsku ligu da zamenim ime i zastavicu? Na BPB Patch-u je to promenjeno, trebali bi mi fajlovi? Hvala unapred
4 answers to this question
Recommended Posts