milosh-96 Posted April 5, 2011 Group: Members Content Count: 4 Reputation: 10 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 03/24/2011 Status: Offline Share Posted April 5, 2011 trebalo bi i one instrukcije trenera u BaL-u da prevedete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaske84 Posted April 7, 2011 Group: Members Content Count: 25 Reputation: 10 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 03/06/2011 Status: Offline Share Posted April 7, 2011 Za tvoju informaciju, srpski jezik koristi i cirilicu i latinicu skoro od svog nastajanja, ako cemo pravo, cirilica je usvojene tek nakon latinice i glagoljice ... Аух... надам се да нећу бити банован.. али ризиковаћу.... то су апсолутне глупости пријатељу... па Мирослављево јеванђеље је један од најстаријих српских писаних докумената који је написан управо ћирилицом... па слово љубве итд.. иначе то ми је ужа струка... тако да пре него што прокоментаришеш нешто информиши се бар маааало!!!! а ни ти не користиш латиницу само провали слова ћ...које пишеш... Ја се извињавам и злам да ово није за ову тему али ми је пун ...... да не кажем шта таквих глупости... и још нешто у српском језику важи једно слово један глас... а латинична слова Љ Њ Ђ Џ имају по два слова и ево и конкретног примера реч Танјуг... напичи га латиницом... па ми реци шта мислисш.... дакле једино српско писмо је ЋИРИЛИЦА!!!!! још једном се извињавам али малко сам попиздео ја се ипак бавим тиме! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaske84 Posted April 7, 2011 Group: Members Content Count: 25 Reputation: 10 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 03/06/2011 Status: Offline Share Posted April 7, 2011 Иначе у мастер лиги има доста не преведених ствари, да ли је то био циљ или не не знам само кажем шта сам приметио! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dane Borijelo Posted April 7, 2011 Group: Members Content Count: 119 Reputation: 10 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 03/10/2011 Status: Offline Share Posted April 7, 2011 Аух... надам се да нећу бити банован.. али ризиковаћу.... то су апсолутне глупости пријатељу... па Мирослављево јеванђеље је један од најстаријих српских писаних докумената који је написан управо ћирилицом... па слово љубве итд.. иначе то ми је ужа струка... тако да пре него што прокоментаришеш нешто информиши се бар маааало!!!! а ни ти не користиш латиницу само провали слова ћ...које пишеш... Ја се извињавам и злам да ово није за ову тему али ми је пун ...... да не кажем шта таквих глупости... и још нешто у српском језику важи једно слово један глас... а латинична слова Љ Њ Ђ Џ имају по два слова и ево и конкретног примера реч Танјуг... напичи га латиницом... па ми реци шта мислисш.... дакле једино српско писмо је ЋИРИЛИЦА!!!!! још једном се извињавам али малко сам попиздео ја се ипак бавим тиме! Ovo je istina,dodao bih samo da ima dosta ljudi sto ne pisu latinicom zbog hrvata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dino95cpn Posted April 7, 2011 Group: Members Content Count: 26 Reputation: 10 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 03/25/2011 Status: Offline Share Posted April 7, 2011 Šta bi s latinicom? Nikako da ju "lansirate" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts