tomy13 Posted March 18, 2020 Group: Members Content Count: 225 Reputation: 39 Achievement Points: 383 Solved Content: 0 Joined: 04/12/2012 Status: Offline Device: Windows Share Posted March 18, 2020 Jedva čekam da vidim Rujevicu da mogu ML startat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip007 Posted March 18, 2020 Group: Members Content Count: 5 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 02/13/2020 Status: Offline Device: Android Share Posted March 18, 2020 s Dinamom kada pocinje prva tekma u master ligi sa hajdukom izbaci van igre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Posted March 18, 2020 Group: Members Content Count: 83 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 02/14/2020 Status: Offline Share Posted March 18, 2020 Oce ubrzo V2.5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilud Posted March 18, 2020 Group: Members Content Count: 76 Reputation: 3 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 01/11/2020 Status: Offline Share Posted March 18, 2020 Da li postoji sansa da se u v2.5 nadju stadioni poput Enfilda,etihada,stamford bridza,benarbeua ? Drincicu iz Vojvodine se menja faca tokom utakmice u bagu je nekom I moj predlog sto se tice savrsenog navijanja sto ste ubacili da se samo jos dodaju dve pesme za Zvezdu,i napred zvezdo crvena zvezdo i sever celi sada se veseli... uzivanje je igrati ovakav patch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilud Posted March 18, 2020 Group: Members Content Count: 76 Reputation: 3 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 01/11/2020 Status: Offline Share Posted March 18, 2020 I ako je ikako moguce namestiti da se navijanje ne prekida ? da nema razmaka izmedju pesmi,nekad se desi da za poluvreme se otpeva samo jedna pesma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojanredstar Posted March 18, 2020 Group: Edit Team Content Count: 225 Reputation: 370 Achievement Points: 4,945 Solved Content: 0 Joined: 02/05/2017 Status: Offline Device: iPhone Share Posted March 18, 2020 Navijanja su implementirana po Konami modelu, sama igra odredjuje kada i koliko dugo ce trajati navijanje a i broj je ogranicen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilud Posted March 18, 2020 Group: Members Content Count: 76 Reputation: 3 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 01/11/2020 Status: Offline Share Posted March 18, 2020 8 minutes ago, bojanredstar said: Navijanja su implementirana po Konami modelu, sama igra odredjuje kada i koliko dugo ce trajati navijanje a i broj je ogranicen. Vazi,hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilud Posted March 18, 2020 Group: Members Content Count: 76 Reputation: 3 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 01/11/2020 Status: Offline Share Posted March 18, 2020 Da li ima neko resenje ? imam problem sa stadionom partizana,menjaju se boje na atletksoj stazi i na tribinama cas crna cas bela,bljesti sve,nema transparenata,nema krova na istoku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coletoster Posted March 18, 2020 Group: Members Content Count: 32 Reputation: 1 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 01/21/2020 Status: Offline Share Posted March 18, 2020 Peč se igra 24/7, imam neke predloge: 1. Himne, svi su ih predlagali ali bilo bi stvarno dobro kada bi ubacili 2. Bakljada bi bila top ali ne znam da li je moguce da se napravi 3. Ona logika ko ide u LS i LE sam video da mnogi predlazu ako je moguce napraviti mislim da bi ovako bilo najrealnije: 1.LS plejof 2.LE 3.LE ali znam da mora biti vise da bi se popunila mesta u takmicenjima 4. Ne znam da li je moguce popraviti malo Team Spirit kad se krene Master Liga, da bude bar 70-80 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milos987 Posted March 18, 2020 Group: Administrators Content Count: 1,263 Reputation: 1,225 Achievement Points: 32,118 Solved Content: 0 Joined: 07/12/2012 Status: Offline Device: Windows Author Share Posted March 18, 2020 1 minute ago, coletoster said: Peč se igra 24/7, imam neke predloge: 1. Himne, svi su ih predlagali ali bilo bi stvarno dobro kada bi ubacili 2. Bakljada bi bila top ali ne znam da li je moguce da se napravi 3. Ona logika ko ide u LS i LE sam video da mnogi predlazu ako je moguce napraviti mislim da bi ovako bilo najrealnije: 1.LS plejof 2.LE 3.LE ali znam da mora biti vise da bi se popunila mesta u takmicenjima 4. Ne znam da li je moguce popraviti malo Team Spirit kad se krene Master Liga, da bude bar 70-80 1. Ubačene. 2. Nije moguće. 3. Takođe nije moguće. 4. Nažalost ni na ovo se ne može uticati. 4 hours ago, stilud said: Da li postoji sansa da se u v2.5 nadju stadioni poput Enfilda,etihada,stamford bridza,benarbeua ? Drincicu iz Vojvodine se menja faca tokom utakmice u bagu je nekom I moj predlog sto se tice savrsenog navijanja sto ste ubacili da se samo jos dodaju dve pesme za Zvezdu,i napred zvezdo crvena zvezdo i sever celi sada se veseli... uzivanje je igrati ovakav patch Drinčić sređen, ovi stadioni će biti ubačeni kroz add-on koji budemo napravili. 4 hours ago, Tomislav said: Oce ubrzo V2.5 Testiramo sad sve, da ne bude opet hiljadu fixeva, takođe dobijamo novi download centar koji će vam mnogo lakši biti za snalaženje. Dan, dva, tri. Ima puno noviteta. Hvala na strpljenju! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grobar123 Posted March 18, 2020 Group: Members Content Count: 31 Reputation: 5 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 01/10/2020 Status: Offline Share Posted March 18, 2020 Naišao sam na problem sa stadionom Zeljezničara.. Ovo belo je oko terena..pa da javim :D DA LI JE TO NEKI PROBLEM DO MENE ILI ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milos987 Posted March 18, 2020 Group: Administrators Content Count: 1,263 Reputation: 1,225 Achievement Points: 32,118 Solved Content: 0 Joined: 07/12/2012 Status: Offline Device: Windows Author Share Posted March 18, 2020 17 minutes ago, grobar123 said: Naišao sam na problem sa stadionom Zeljezničara.. Ovo belo je oko terena..pa da javim :D DA LI JE TO NEKI PROBLEM DO MENE ILI ? Ispravljeno, stiže nova verzija sa krovom u V2.5! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli98 Posted March 18, 2020 Group: Members Content Count: 16 Reputation: 3 Achievement Points: 10 Solved Content: 0 Joined: 03/14/2020 Status: Offline Birthday: 09/20/1998 Device: Windows Share Posted March 18, 2020 Odgovaraju li ona dva nova klipa za himne koje sam poslao? Ako nisu ok da potrazim jos... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pes20 Posted March 18, 2020 Group: Members Content Count: 40 Reputation: 1 Achievement Points: 10 Solved Content: 0 Joined: 03/10/2020 Status: Offline Share Posted March 18, 2020 Bilo bi ljepo za hajduk ubacit navijanje na poljudu na poljudu, ove noci biti ce festa, ako ne postanes novi prvak ti... samo ti jedini voljeni ... dalmacijo moja ruzo procvala... primjer .. al na poljudu je glavno da ima :) za sad nema nista koliko vidim. Rekli ste popravit pa eto primjera.. i mozete li rec kad izlazi da se moze ML igrat dali se zna tocan dan . Ubacio sam hrpu svojih stadiona i rasporedio ih po mapama ENG GER SPA ITA hoce li mi vas fix to zeznit ? Ubacio sam facu igracu u real maduridu uredio ga i prebacio u hajduk hoce li mi vas fix to zeznit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Posted March 18, 2020 Group: Members Content Count: 83 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 02/14/2020 Status: Offline Share Posted March 18, 2020 Oce bii novih stadiona za super ligu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilud Posted March 18, 2020 Group: Members Content Count: 76 Reputation: 3 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 01/11/2020 Status: Offline Share Posted March 18, 2020 6 hours ago, stilud said: Da li ima neko resenje ? imam problem sa stadionom partizana,menjaju se boje na atletksoj stazi i na tribinama cas crna cas bela,bljesti sve,nema transparenata,nema krova na istoku... Je l postoji mozda neko resenje braco za ovaj jna,je l ovo samo meni ovako ? i za ovo i za Barsu kao da su problem dresovi pa ne mogu uopste tim da vidim odma mi kresuje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milos987 Posted March 18, 2020 Group: Administrators Content Count: 1,263 Reputation: 1,225 Achievement Points: 32,118 Solved Content: 0 Joined: 07/12/2012 Status: Offline Device: Windows Author Share Posted March 18, 2020 3 hours ago, Pes20 said: Bilo bi ljepo za hajduk ubacit navijanje na poljudu na poljudu, ove noci biti ce festa, ako ne postanes novi prvak ti... samo ti jedini voljeni ... dalmacijo moja ruzo procvala... primjer .. al na poljudu je glavno da ima :) za sad nema nista koliko vidim. Rekli ste popravit pa eto primjera.. i mozete li rec kad izlazi da se moze ML igrat dali se zna tocan dan . Ubacio sam hrpu svojih stadiona i rasporedio ih po mapama ENG GER SPA ITA hoce li mi vas fix to zeznit ? Ubacio sam facu igracu u real maduridu uredio ga i prebacio u hajduk hoce li mi vas fix to zeznit? Napravi obavezno bekap tog tvog map.txt da prekopiraš strane stadione u ovaj novi što ćeš dobiti sa apdejtom. E to za facu ne znam šta i kako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pes20 Posted March 18, 2020 Group: Members Content Count: 40 Reputation: 1 Achievement Points: 10 Solved Content: 0 Joined: 03/10/2020 Status: Offline Share Posted March 18, 2020 Ok hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojanredstar Posted March 19, 2020 Group: Edit Team Content Count: 225 Reputation: 370 Achievement Points: 4,945 Solved Content: 0 Joined: 02/05/2017 Status: Offline Device: iPhone Share Posted March 19, 2020 Ubaceno je za Hajduk biti ce festa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljoooo Posted March 19, 2020 Group: Members Content Count: 100 Reputation: 29 Achievement Points: 61 Solved Content: 0 Joined: 03/18/2020 Status: Offline Share Posted March 19, 2020 Pozz,tek sam se registrovao Peč je pre pre brutalan sviđa mi se. Samo me interesuje jedno da li je moguće ubacite npr kada se krece ML da imamo opciju domaćih trenera npr Stanković,Milošević,Bjelica,Tudor,Osim,Musemić,Bajević,Dalić,Tumbakovic itd ovi malo poznatiji iz svih regija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilija Simic Posted March 19, 2020 Group: Members Content Count: 7 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 02/10/2020 Status: Offline Share Posted March 19, 2020 moze neko da mi objasni zasto meni crasha pes starto sam master ligu sa czv i fora dodje mi match sa fk napredak odigram ga i izadjem iz match i crasha mi i plus nisam save i udjem opet u pes skipam match i opet crasha pls nek mi neko kaze sta se desava dal je do ovaj patch il je do moj komp il do pesa nzm ni ja vise pls pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogi888 Posted March 19, 2020 Group: Edit Team Content Count: 578 Reputation: 897 Achievement Points: 5,475 Solved Content: 0 Joined: 01/13/2020 Status: Offline Device: Android Share Posted March 19, 2020 3 minutes ago, Ilija Simic said: moze neko da mi objasni zasto meni crasha pes starto sam master ligu sa czv i fora dodje mi match sa fk napredak odigram ga i izadjem iz match i crasha mi i plus nisam save i udjem opet u pes skipam match i opet crasha pls nek mi neko kaze sta se desava dal je do ovaj patch il je do moj komp il do pesa nzm ni ja vise pls pomoc Meni se to desava u ligi pa sam batalio do fixa, u prijateljskim nekad pusti nekad kresuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Posted March 19, 2020 Group: Members Content Count: 83 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 02/14/2020 Status: Offline Share Posted March 19, 2020 2 hours ago, Zeljoooo said: Pozz,tek sam se registrovao Peč je pre pre brutalan sviđa mi se. Samo me interesuje jedno da li je moguće ubacite npr kada se krece ML da imamo opciju domaćih trenera npr Stanković,Milošević,Bjelica,Tudor,Osim,Musemić,Bajević,Dalić,Tumbakovic itd ovi malo poznatiji iz svih regija Pa imas , listaj imaju .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Posted March 19, 2020 Group: Members Content Count: 83 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 02/14/2020 Status: Offline Share Posted March 19, 2020 2 hours ago, bogi888 said: Meni se to desava u ligi pa sam batalio do fixa, u prijateljskim nekad pusti nekad kresuje. Ja mislim da uvek kresuje igra protiv napredka u krusevcu, probaj skipovati tu tekmu .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasovukadinovic Posted March 19, 2020 Group: Super Moderators Content Count: 590 Reputation: 956 Achievement Points: 5,410 Solved Content: 0 Joined: 01/10/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted March 19, 2020 3 hours ago, Zeljoooo said: Pozz,tek sam se registrovao Peč je pre pre brutalan sviđa mi se. Samo me interesuje jedno da li je moguće ubacite npr kada se krece ML da imamo opciju domaćih trenera npr Stanković,Milošević,Bjelica,Tudor,Osim,Musemić,Bajević,Dalić,Tumbakovic itd ovi malo poznatiji iz svih regija Imaju Stanković i Milošević imaju, videćemo možda ubacimo još nekog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts