Lurix Posted May 14, 2020 Group: Members Content Count: 299 Reputation: 49 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 11/21/2018 Status: Offline Device: Windows Share Posted May 14, 2020 U ovoj temi mozete pisati vase zelje ili ideje za neke modove koje mozemo testirati sa nasim patchom, ukoliko budu kompatibilni bice objavnjeni. Tip kako da date predlog. Author: xy Sajt sa koga je skinut: xy Link moda: xy Tip moda: xy Svaki mod mora biti kompatibilan sa najnovijom vezijom PES-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani12o82 Posted May 15, 2020 Group: Administrators Content Count: 4,870 Reputation: 496 Achievement Points: 30,231 Solved Content: 0 Joined: 03/06/2011 Status: Offline Birthday: 10/12/1982 Device: Macintosh Share Posted May 15, 2020 Super @Lurix, evo ja cu prvi da trazim nesto, imam tu zelju pa ako bi mogao da mi je ispunis bio bi ti zahvalan. Idem u formatu kako si napisao pa ce nakon toga doci detalji ... Author: BPB Edit Team Sajt sa koga je skinut: https://www.balkanpesbox.com Link moda: https://www.balkanpesbox.com/forum/index.php?/files/file/23-eovo-jefootball-bpb-2020-v25-patch/ Tip moda: Patch Ako mozes da prilagodis ovo za PS4, eto nista vise, sitnica i posto sam bio prvi mislim da je red da me ispostujes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurix Posted May 15, 2020 Group: Members Content Count: 299 Reputation: 49 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 11/21/2018 Status: Offline Device: Windows Author Share Posted May 15, 2020 1 hour ago, dani12o82 said: Super @Lurix, evo ja cu prvi da trazim nesto, imam tu zelju pa ako bi mogao da mi je ispunis bio bi ti zahvalan. Idem u formatu kako si napisao pa ce nakon toga doci detalji ... Author: BPB Edit Team Sajt sa koga je skinut: https://www.balkanpesbox.com Link moda: https://www.balkanpesbox.com/forum/index.php?/files/file/23-eovo-jefootball-bpb-2020-v25-patch/ Tip moda: Patch Ako mozes da prilagodis ovo za PS4, eto nista vise, sitnica i posto sam bio prvi mislim da je red da me ispostujes Hahaha. To nazalost ne mogu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TonyBiH Posted July 17, 2020 Group: Members Content Count: 3 Reputation: 1 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 05/05/2020 Status: Offline Share Posted July 17, 2020 Neki najosnovniji tim ted fajlovi i dresovi za BHT PL za PS4 ako bilo ko odradi volio bih. Napravio sam sebi Tekstilac Derventa onako za moju dušu. Ostalo nisam uspio odraditi iz PL BiH. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkoo Posted August 9, 2020 Group: Members Content Count: 9 Reputation: 1 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 06/19/2020 Status: Offline Share Posted August 9, 2020 moze neko da mi posalje stadione iz bpb patcha posto su mi pomesani od zvezde i partizana i ostali srpski klubovi i hrvatski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasovukadinovic Posted August 9, 2020 Group: Super Moderators Content Count: 590 Reputation: 956 Achievement Points: 5,410 Solved Content: 0 Joined: 01/10/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted August 9, 2020 57 minutes ago, darkoo said: moze neko da mi posalje stadione iz bpb patcha posto su mi pomesani od zvezde i partizana i ostali srpski klubovi i hrvatski Šta si radio pa si ih pomešao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkoo Posted August 26, 2020 Group: Members Content Count: 9 Reputation: 1 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 06/19/2020 Status: Offline Share Posted August 26, 2020 On 8/9/2020 at 7:29 PM, rasovukadinovic said: Šta si radio pa si ih pomešao? bio sam obrisao steam folder pa mi se sve pomesalo pa sam opet ubacivao pes i taj patch samo mi stadioni pomesani ovako sve ima dresovi i to ono kad igram become a legend ono pise normalno ime na stadioni npr Stadion Partizana itd. ali nije taj stadion u igri msm izgled nije taj :) pa ako moze neko da mi posalje fajlove te za stadione samo ako moze :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts