MokeBN Posted November 16, 2020 Group: Edit Team Content Count: 54 Reputation: 64 Achievement Points: 4,057 Solved Content: 0 Joined: 09/30/2020 Status: Offline Device: Android Share Posted November 16, 2020 U prošloj verziji sam napravio svoj tim, Hajduk 1983, sa Sliškovićem, braćom Vujović, Gudeljem itd. Sve je super funkcionisalo u 2020. Kada je izašla verzija 2021 prebacio sam tim pomoću nekog web/online konvertora i sve je izgledalo manje-više OK, osim što su se u prvom meču pola tima pojavilo bez stopala, tj. kopački :) Problem je bio taj što sam sa tom ekipom mogao da igram samo Kup. U svim drugim takmičenjima se pojavljivao tim pod imenom Hajduk, u dresovima koje sam im ja napravio, ali sa sastavom onog tima kojeg sam editovao (neki iz španske lige). Posle jednog od apdejta sve je dodatno pobrljavilo. Tim se i dalje pojavljuje meću španskim ekipama, ali mojih igrača uopšte nema. Do njih mogu da pristupim samo preko sačuvanih utakmica. Pitanje za vas - imam sačuvan .ted fajl iz verzije 2020. MOže li neko da mi objasni kako da taj tim importujem u 2021 a da radi normalno, u svim takmičenjima? Hvala unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milos987 Posted November 17, 2020 Group: Administrators Content Count: 1,267 Reputation: 1,233 Achievement Points: 32,118 Solved Content: 0 Joined: 07/12/2012 Status: Offline Device: iPhone Share Posted November 17, 2020 23 hours ago, MokeBN said: U prošloj verziji sam napravio svoj tim, Hajduk 1983, sa Sliškovićem, braćom Vujović, Gudeljem itd. Sve je super funkcionisalo u 2020. Kada je izašla verzija 2021 prebacio sam tim pomoću nekog web/online konvertora i sve je izgledalo manje-više OK, osim što su se u prvom meču pola tima pojavilo bez stopala, tj. kopački :) Problem je bio taj što sam sa tom ekipom mogao da igram samo Kup. U svim drugim takmičenjima se pojavljivao tim pod imenom Hajduk, u dresovima koje sam im ja napravio, ali sa sastavom onog tima kojeg sam editovao (neki iz španske lige). Posle jednog od apdejta sve je dodatno pobrljavilo. Tim se i dalje pojavljuje meću španskim ekipama, ali mojih igrača uopšte nema. Do njih mogu da pristupim samo preko sačuvanih utakmica. Pitanje za vas - imam sačuvan .ted fajl iz verzije 2020. MOže li neko da mi objasni kako da taj tim importujem u 2021 a da radi normalno, u svim takmičenjima? Hvala unapred! Ti konverteri su katastrofa. Problem sa kopačkama je taj što je u 2020 postojao bootpack sa 100 kopački, u 2021 imaš po default igri 20-30. To nije neka greška, samo izmenjaš svima kope opet i to je to. Što se tiče ovoga za sastave, nisam siguran, nakon svakog apdejta se generiše novi OF, svaki put kad izbace dlc moraš opet tim importovati. Preko kog tima je napravljen u 2020? Moguće da razlika ID pravi problem. Dok ne pogledam, ne znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts