Kurban Posted April 14, 2021 Group: Edit Team Content Count: 150 Reputation: 155 Achievement Points: 570 Solved Content: 0 Joined: 02/21/2021 Status: Offline Share Posted April 14, 2021 42 minutes ago, milos987 said: To smo htjeli i vas da pitamo, možemo da spremimo kao update, može i kao AIO, taj AIO ide svakako na EvoWeb. Mozda najbolje na trenutni patch update staviti, mislim da 95% raje sto iscekuje update vec instaliralo patch i igralo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomke001 Posted April 14, 2021 Group: Members Content Count: 55 Reputation: 22 Achievement Points: 35 Solved Content: 0 Joined: 07/10/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted April 14, 2021 1 hour ago, milos987 said: To smo htjeli i vas da pitamo, možemo da spremimo kao update, može i kao AIO, taj AIO ide svakako na EvoWeb. AIO !! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
milos987 Posted April 14, 2021 Group: Administrators Content Count: 1,263 Reputation: 1,225 Achievement Points: 32,118 Solved Content: 0 Joined: 07/12/2012 Status: Offline Device: Windows Author Share Posted April 14, 2021 2 hours ago, Kurban said: Mozda najbolje na trenutni patch update staviti, mislim da 95% raje sto iscekuje update vec instaliralo patch i igralo 1 hour ago, tomke001 said: AIO !! :D Znači i jednu i drugu na kraju hehe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolicmiroslav93@hotmail. Posted April 14, 2021 Group: Members Content Count: 162 Reputation: 24 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 07/17/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted April 14, 2021 Da nakalemimo peč na ovaj, nikako AIO... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djune Posted April 14, 2021 Group: Members Content Count: 338 Reputation: 56 Achievement Points: 186 Solved Content: 0 Joined: 01/20/2020 Status: Offline Device: Android Share Posted April 14, 2021 Ovi što imaju peč oni će da kaleme, ovi što nemaju oni će AIO 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomke001 Posted April 14, 2021 Group: Members Content Count: 55 Reputation: 22 Achievement Points: 35 Solved Content: 0 Joined: 07/10/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted April 14, 2021 50 minutes ago, nikolicmiroslav93@hotmail. said: Da nakalemimo peč na ovaj, nikako AIO... Ti se pitaš, legendo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolicmiroslav93@hotmail. Posted April 14, 2021 Group: Members Content Count: 162 Reputation: 24 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 07/17/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted April 14, 2021 5 minutes ago, tomke001 said: Ti se pitaš, legendo.. Šta hoćeš ti ? Čovjek je pitao nas da li želi i odgovorio sam, nemoj mnogo srati, toliko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomke001 Posted April 14, 2021 Group: Members Content Count: 55 Reputation: 22 Achievement Points: 35 Solved Content: 0 Joined: 07/10/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted April 14, 2021 25 minutes ago, nikolicmiroslav93@hotmail. said: Šta hoćeš ti ? Čovjek je pitao nas da li želi i odgovorio sam, nemoj mnogo srati, toliko. Opušteno samo, batice.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurban Posted April 14, 2021 Group: Edit Team Content Count: 150 Reputation: 155 Achievement Points: 570 Solved Content: 0 Joined: 02/21/2021 Status: Offline Share Posted April 14, 2021 1 hour ago, milos987 said: Znači i jednu i drugu na kraju hehe Kako god vi budete mislili da je bolje i lakse, neka tako bude :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendetta97 Posted April 14, 2021 Group: Members Content Count: 109 Reputation: 50 Achievement Points: 182 Solved Content: 0 Joined: 11/24/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted April 14, 2021 Hajde hajde bliži nam se :$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralex Posted April 15, 2021 Group: Members Content Count: 79 Reputation: 40 Achievement Points: 266 Solved Content: 0 Joined: 03/21/2021 Status: Offline Birthday: 01/07/1985 Device: Android Share Posted April 15, 2021 On 4/13/2021 at 8:22 PM, milos987 said: Razmišlja se za verziju posle ove da se dodaju Slovenija, Makedonija i Grčka(Škoti) kao nove 3 lige, postoji neka mogućnost, ostavićemo slotove za timove, pa da probamo. Mislite posle ove verzije koja treba da izdaje sredinom meseca? Svaka čast ideja je vrhunska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaskeezz Posted April 15, 2021 Group: Members Content Count: 33 Reputation: 4 Achievement Points: 113 Solved Content: 0 Joined: 08/02/2020 Status: Offline Share Posted April 15, 2021 Hocete dodati stadione Macve i TSC-a u novom update-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djune Posted April 15, 2021 Group: Members Content Count: 338 Reputation: 56 Achievement Points: 186 Solved Content: 0 Joined: 01/20/2020 Status: Offline Device: Android Share Posted April 15, 2021 TSC nema zavrsen stadion... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milos987 Posted April 15, 2021 Group: Administrators Content Count: 1,263 Reputation: 1,225 Achievement Points: 32,118 Solved Content: 0 Joined: 07/12/2012 Status: Offline Device: Windows Author Share Posted April 15, 2021 18 minutes ago, Vaskeezz said: Hocete dodati stadione Macve i TSC-a u novom update-u? 6 minutes ago, Djune said: TSC nema zavrsen stadion... Biće stadion u Senti za ovaj apdejt, Mačva neće još uvijek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miodrag1999 Posted April 16, 2021 Group: Members Content Count: 13 Reputation: 10 Achievement Points: 1 Solved Content: 0 Joined: 04/13/2021 Status: Offline Device: Windows Share Posted April 16, 2021 Pozdrav, posto su ostale teme zakljucane onda cu u ovoj da pohvalim patch i da kazem da je ovo jedan od najkompletnijih domacih/balkanskih dodataka za PES serijal ikada. Davno sam bio aktivan i ovde i na PES-Serbia forumu, mozda ce se neko sjetiti mozda ne, nije ni vazno, i sam sam se bavio editovanjem i znam koliko je kompleksan posao, a posebno za nove serijale. Od PES-a sam odustao sa izlaskom 14-ke, jer se nas dosta razocaralo u igru, ali prije nekoliko dana uhvatim vremena da prelistam malo YouTube, naletim na neki snimak ovog patcha i odlucim da instaliram igru samo zbog Adria Patcha i malo je reci da sam odusevljen, ocjena 10/10. Svaka cast momci i nastavite ovako. Sto se tice novog updatea ja bih ipak da bude kao dodatak na ovo, nikako AIO, jer nema svako perfektan net, dva tri dana sam skidao 1.1 jer mi je stalno download pucao, izgubio bih volju da opet moram jos vise od toga. Ali naravno ako bude mogucnosti najbolje bi bilo i update za nas koji vec imamo prvi dio, a i AIO za one koji prvi put skidaju. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milos987 Posted April 16, 2021 Group: Administrators Content Count: 1,263 Reputation: 1,225 Achievement Points: 32,118 Solved Content: 0 Joined: 07/12/2012 Status: Offline Device: Windows Author Share Posted April 16, 2021 2 hours ago, miodrag1999 said: Pozdrav, posto su ostale teme zakljucane onda cu u ovoj da pohvalim patch i da kazem da je ovo jedan od najkompletnijih domacih/balkanskih dodataka za PES serijal ikada. Davno sam bio aktivan i ovde i na PES-Serbia forumu, mozda ce se neko sjetiti mozda ne, nije ni vazno, i sam sam se bavio editovanjem i znam koliko je kompleksan posao, a posebno za nove serijale. Od PES-a sam odustao sa izlaskom 14-ke, jer se nas dosta razocaralo u igru, ali prije nekoliko dana uhvatim vremena da prelistam malo YouTube, naletim na neki snimak ovog patcha i odlucim da instaliram igru samo zbog Adria Patcha i malo je reci da sam odusevljen, ocjena 10/10. Svaka cast momci i nastavite ovako. Sto se tice novog updatea ja bih ipak da bude kao dodatak na ovo, nikako AIO, jer nema svako perfektan net, dva tri dana sam skidao 1.1 jer mi je stalno download pucao, izgubio bih volju da opet moram jos vise od toga. Ali naravno ako bude mogucnosti najbolje bi bilo i update za nas koji vec imamo prvi dio, a i AIO za one koji prvi put skidaju. Biće i jedna i druga verzija, tako je najbolje. Hvala za lijepe riječi! Uživaj! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani12o82 Posted April 16, 2021 Group: Administrators Content Count: 4,870 Reputation: 496 Achievement Points: 30,231 Solved Content: 0 Joined: 03/06/2011 Status: Offline Birthday: 10/12/1982 Device: Macintosh Share Posted April 16, 2021 On 4/14/2021 at 7:27 PM, nikolicmiroslav93@hotmail. said: Šta hoćeš ti ? Čovjek je pitao nas da li želi i odgovorio sam, nemoj mnogo srati, toliko. Kakav je to recnik? Pa nije valjda toliko teško biti kulturan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midzi Posted April 16, 2021 Group: Members Content Count: 70 Reputation: 21 Achievement Points: 39 Solved Content: 0 Joined: 01/06/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted April 16, 2021 10 hours ago, miodrag1999 said: Pozdrav, posto su ostale teme zakljucane onda cu u ovoj da pohvalim patch i da kazem da je ovo jedan od najkompletnijih domacih/balkanskih dodataka za PES serijal ikada. Davno sam bio aktivan i ovde i na PES-Serbia forumu, mozda ce se neko sjetiti mozda ne, nije ni vazno, i sam sam se bavio editovanjem i znam koliko je kompleksan posao, a posebno za nove serijale. Od PES-a sam odustao sa izlaskom 14-ke, jer se nas dosta razocaralo u igru, ali prije nekoliko dana uhvatim vremena da prelistam malo YouTube, naletim na neki snimak ovog patcha i odlucim da instaliram igru samo zbog Adria Patcha i malo je reci da sam odusevljen, ocjena 10/10. Svaka cast momci i nastavite ovako. Sto se tice novog updatea ja bih ipak da bude kao dodatak na ovo, nikako AIO, jer nema svako perfektan net, dva tri dana sam skidao 1.1 jer mi je stalno download pucao, izgubio bih volju da opet moram jos vise od toga. Ali naravno ako bude mogucnosti najbolje bi bilo i update za nas koji vec imamo prvi dio, a i AIO za one koji prvi put skidaju. 7 hours ago, milos987 said: Biće i jedna i druga verzija, tako je najbolje. Hvala za lijepe riječi! Uživaj! Sto se tice pohvala, ne bih da se ponavljam, potpuno se slazem, vec vise puta sam pisao isto, bukvalno bih vas zaposlio da sam direktor Konamija. Hteo sam samo da dam savet svima koji imaju problema sa skidanjem. Vise puta je pisano i preoprucivano, al evo jos jednom, kad god skidate nesto iz vise delova, a puca stalno, najbolja opcija je JDownloader2. Jednostavan program, besplatan, ubacis linkove i bukvalno sve sam radi. Mozes da pauziras, stopiras, nastavljas skidanje, sta god hoces. Nadam se da cu nekome pomoci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogi888 Posted April 17, 2021 Group: Edit Team Content Count: 578 Reputation: 897 Achievement Points: 5,475 Solved Content: 0 Joined: 01/13/2020 Status: Offline Device: Android Share Posted April 17, 2021 Svi smo mi dobili otkaz u konamiju, zato i pravimo ovaj peč. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani12o82 Posted April 17, 2021 Group: Administrators Content Count: 4,870 Reputation: 496 Achievement Points: 30,231 Solved Content: 0 Joined: 03/06/2011 Status: Offline Birthday: 10/12/1982 Device: Macintosh Share Posted April 17, 2021 7 minutes ago, bogi888 said: Svi smo mi dobili otkaz u konamiju, zato i pravimo ovaj peč. Evo sad smo se culi, kazu da se jos ne zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coby_PFK Posted April 17, 2021 Group: Members Content Count: 1 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 09/04/2017 Status: Offline Birthday: 06/06/1992 Share Posted April 17, 2021 Momci, jel moze sad u novom apdejtu, kopacke da smestite kao evo, u Boots i gloves sve da bude a ne u Database, da bi mogli mi kasnije u pomoc boots assingents sami da editujemo, tako je lakse, dok ovako je nekako bar meni teze da doterujem kopacke zato sam i samo na evo pecu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolicmiroslav93@hotmail. Posted April 17, 2021 Group: Members Content Count: 162 Reputation: 24 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 07/17/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted April 17, 2021 On 4/16/2021 at 3:18 PM, dani12o82 said: Kakav je to recnik? Pa nije valjda toliko teško biti kulturan Ja ne znam šta vi hoćete ovde, vi pojedini admini, pa i ti koji si mi bez razloga ukinuo komentarisanje. Šta to znači, garantujem slobodu govora ali ne i posle njega, jel to to ? Toliko puta sam hvalio ovu grupu, postavim prije neki dan najnormalnije pitanje niko mi ne odgovori, onda još jedno pitanje i niko mi ne odgovori. Tom kom sam odgovorio sam odgovorio tako sa razlogom i trebalo je tako da bude. Očigledno tebe boli za ljude ovde koji su kulturni kao što sam to ja uvijek bio. Inače taj koji ti je na profilnoj je stradao zbog toga što je samo bio slobodan čovjek i on je personifikacija nepravde. Ti ga držiš na profilnoj a nepravedan si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midzi Posted April 17, 2021 Group: Members Content Count: 70 Reputation: 21 Achievement Points: 39 Solved Content: 0 Joined: 01/06/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted April 17, 2021 9 hours ago, bogi888 said: Svi smo mi dobili otkaz u konamiju, zato i pravimo ovaj peč. Jedino logicno objasnjenje zbog cega imate ovakve mogucnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasovukadinovic Posted April 17, 2021 Group: Super Moderators Content Count: 590 Reputation: 956 Achievement Points: 5,410 Solved Content: 0 Joined: 01/10/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted April 17, 2021 1 hour ago, nikolicmiroslav93@hotmail. said: Ja ne znam šta vi hoćete ovde, vi pojedini admini, pa i ti koji si mi bez razloga ukinuo komentarisanje. Šta to znači, garantujem slobodu govora ali ne i posle njega, jel to to ? Toliko puta sam hvalio ovu grupu, postavim prije neki dan najnormalnije pitanje niko mi ne odgovori, onda još jedno pitanje i niko mi ne odgovori. Tom kom sam odgovorio sam odgovorio tako sa razlogom i trebalo je tako da bude. Očigledno tebe boli za ljude ovde koji su kulturni kao što sam to ja uvijek bio. Inače taj koji ti je na profilnoj je stradao zbog toga što je samo bio slobodan čovjek i on je personifikacija nepravde. Ti ga držiš na profilnoj a nepravedan si. Drugar da nema nepravednog Danija mnogi bi na pominjanje piraterije svaki dan i ružnog izražavanja leteli davno sa foruma. Imaju neka pravila koja moraju da se poštuju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolicmiroslav93@hotmail. Posted April 17, 2021 Group: Members Content Count: 162 Reputation: 24 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 07/17/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted April 17, 2021 51 minutes ago, rasovukadinovic said: Drugar da nema nepravednog Danija mnogi bi na pominjanje piraterije svaki dan i ružnog izražavanja leteli davno sa foruma. Imaju neka pravila koja moraju da se poštuju. Prvi put sam se obratio tako nekome jer je zaslužio, prije nego što je on ukinuo moje komentarisanje ja sam bio opomenut od nekog admina, možda i od tebe, ali i pored tog tvog upozorenja je on izvolio da mi ukine komentar. Znači jedan me je opomenuo, drugi ukinuo komentarisanje. Opomeneš me i to je to, nema potrebe da mi ukidaš komentarisanje. Najjače je što se neko obraća meni, a niti komentarišem često, niti komentarišem nepristojno, ovo je prvi put da sam nešto napisao u tom maniru što moj manir i nije ali sam vratio istom mjerom. Kako se meni ukinulo komentarisanje, trebalo je i tom drugom, to je pravedno. Ja recimo ne podržavam vaše mišljenje u vezi piraterije, ali poštujem i ne pišem o tome ovde, iako ne razumijem zašto bi vama to smetalo i koga ja to vrijeđam pominjanjem piraterije. Kao da je ovo Konami... Ali kažem ja to poštujem što ne želite i nisam nikad ni komentarisao a bilo je njih dosta koji više puta to rade pa ne bivaj usankcionisani, ja prvi put uradim nešto po vašem mišljenju što nije kako treba i odmah mi se komentar ukine. Pravila ili važe isto za sve, ili ne važe ni za koga. Na vama je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts