Raandjelovic123 Posted January 8, 2021 Group: Members Content Count: 20 Reputation: 8 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 10/31/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted January 8, 2021 Pitao je jedan momak dole ali, imam i ja pitanje, kad zavrsim master ligu, sa Partizanom inace, ako znaci nesto, i krenem u novu, gasi se igrica, imam crackovanu igru, a jel moguce da se to ikako resi? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sourcekv Posted January 8, 2021 Group: Super Moderators Content Count: 812 Reputation: 350 Achievement Points: 5,678 Solved Content: 0 Joined: 12/27/2011 Status: Offline Birthday: 06/21/1992 Device: Windows Share Posted January 8, 2021 3 minutes ago, Raandjelovic123 said: Pitao je jedan momak dole ali, imam i ja pitanje, kad zavrsim master ligu, sa Partizanom inace, ako znaci nesto, i krenem u novu, gasi se igrica, imam crackovanu igru, a jel moguce da se to ikako resi? :D Mogao si slobodno da procitas odgovore na isto to pitanje koje je postavljeno mali milion puta. BPB ne podrzava pirateriju i svako pitanje vezano za piratsku verziju igre te dovodi blize banu sa foruma. A da ti odgovirm i na pitanje. To je upravo problem piratske verzije jer piratska verzija igre nije uradjena dobro tako da bi ti pucalo i da nemas patch. Na originalnoj igri ne puca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Raandjelovic123
Pitao je jedan momak dole ali, imam i ja pitanje, kad zavrsim master ligu, sa Partizanom inace, ako znaci nesto, i krenem u novu, gasi se igrica, imam crackovanu igru, a jel moguce da se to ikako resi? :D
1 answer to this question
Recommended Posts