SnakeCRO3 Posted January 15, 2021 Group: Members Content Count: 5 Reputation: 6 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 12/15/2019 Status: Offline Device: Windows Share Posted January 15, 2021 Pozdrav ekipa. Da li ima zainteresiran za igranje BPB patcha preko Parseca pošto naravno ne možemo klasični multiplayer s patchom? Za to vam treba solidna internet brzina, a ona ovisi o tome i dali ste HOST ili CLIENT. Za bit host treba imati bar 5mbit upload brzinu. Recimo možemo igrati prijateljske 1 VS 1 ili COOP protiv računala, CUP ili Ligu itd. https://parsec.app/ Ako vas zanima malo proučite o aplikaciji, proguglajte, a i sami probajte kako vam radi nakon instalacije pod Parsec Arcade. Možete me kontaktirati i na Discord SnakeCRO#7804 ili STEAM https://steamcommunity.com/id/snakecro/ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani12o82 Posted January 15, 2021 Group: Administrators Content Count: 4,870 Reputation: 496 Achievement Points: 30,231 Solved Content: 0 Joined: 03/06/2011 Status: Offline Birthday: 10/12/1982 Device: Windows Share Posted January 15, 2021 4 hours ago, SnakeCRO3 said: Pozdrav ekipa. Da li ima zainteresiran za igranje BPB patcha preko Parseca ili Steam Remote Playa pošto naravno ne možemo klasični multiplayer s patchom? Za to vam treba solidna internet brzina, a ona ovisi o tome i dali ste HOST ili CLIENT. Za bit host treba imati bar 5mbit upload brzinu. Recimo možemo igrati prijateljske 1 VS 1 ili COOP protiv računala, CUP ili Ligu itd. https://parsec.app/ Ako vas zanima malo proučite o aplikaciji, proguglajte, a i sami probajte kako vam radi nakon instalacije pod Parsec Arcade. Možete me kontaktirati i na Discord SnakeCRO#7804 ili STEAM https://steamcommunity.com/id/snakecro/ Pozdrav i dobrodosao. Nije ti uopste losa ideja. Naravno ako dosta ljudi irazi zelju mozemo napraviti i turnir. U svakom slucaju odlicna ideja i guraj napred samo :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnakeCRO3 Posted January 15, 2021 Group: Members Content Count: 5 Reputation: 6 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 12/15/2019 Status: Offline Device: Windows Author Share Posted January 15, 2021 Pozdrav, i hvala!. Najveći problem su latencije zbog lošeg interneta. Osobno sam na optiki pa me to ne brine ali znam da je ovo Balkan i ima raznih problema bilo s internetom ili lošim PC konfiguracijama. Recimo ping na Beograd mi je 17 ms. Pošto je princip Parseca VIDEO streaming, jako je osjetljivo i može doći do kockanja slike ili kašnjenja kontrola. Teško je tako organizirati turnir. To jedino da se nađe ekipa koja je spremna za malo kompromisa. Tko god može i želi neka proba igrati prvo s prijateljem preko Parseca. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veksiiiiii Posted January 18, 2021 Group: Members Content Count: 5 Reputation: 2 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 07/02/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted January 18, 2021 Da li je taj Parsec siguran mislim da li nema virusa i da li mogu da igram sa prijateljem master ligu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefkoni Posted January 18, 2021 Group: Members Content Count: 62 Reputation: 13 Achievement Points: 2 Solved Content: 0 Joined: 01/08/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted January 18, 2021 33 minutes ago, Veksiiiiii said: Da li je taj Parsec siguran mislim da li nema virusa i da li mogu da igram sa prijateljem master ligu Siguran je,mozes da igras sa prijateljem ako imas dobar internet i dobar kompjuter 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnakeCRO3 Posted March 17, 2023 Group: Members Content Count: 5 Reputation: 6 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 12/15/2019 Status: Offline Device: Windows Author Share Posted March 17, 2023 Pozdrav svima! Želio bih vas sve pozvati da se pridružite našem Discord serveru, gdje ćemo hostati Pro Evolution Soccer igre od PES-a 5/6 za nostalgičare sve do eFootball-a 2023 koristeći video game streaming softver koji se zove Parsec. Bilo da ste iskusni igrač PES-a ili novopridošlica u igri, svi su dobrodošli pridružiti nam se i zabaviti se. Naša zajednica je prijateljska i inkluzivna i uvijek nastojimo stvoriti pozitivno okruženje za igranje za sve. Pridruživanje našem Discord serveru jednostavno je i besplatno, a kada uđete, imat ćete pristup mnoštvu informacija o PES-u, PARSECU kao i priliku za upoznavanje i razgovor s drugim igračima pretežito s ovih prostora. Naravno voice je totalno opcionalan te više služi za snalaženje kod hostinga te npr. podešavanja gamepada u igri itd. Dakle, ako tražite zabavan i privlačan način za povezivanje s drugim igračima PES-a i uživanje u nekim uzbudljivim igrama, onda ne tražite dalje od našeg Discord poslužitelja. Jedva čekamo vidjeti vas tamo! https://discord.gg/bHwGkEmTKP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani12o82 Posted March 22, 2023 Group: Administrators Content Count: 4,870 Reputation: 496 Achievement Points: 30,231 Solved Content: 0 Joined: 03/06/2011 Status: Offline Birthday: 10/12/1982 Device: Windows Share Posted March 22, 2023 Opet ti druze :) pa jel napreduje ista? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnakeCRO3 Posted March 23, 2023 Group: Members Content Count: 5 Reputation: 6 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 12/15/2019 Status: Offline Device: Windows Author Share Posted March 23, 2023 Pozdrav prijatelju. Ma slab je napredak, ima nas ajmo reć samo 5-6 koji aktivno igraju, ostali se joinaju na server pa ne igraju uopće ikad itd. A baš je gušt odigrati 2vs2 s patchevima i gameplay modom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vernon Posted September 26, 2023 Group: Members Content Count: 25 Reputation: 2 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 09/26/2023 Status: Offline Device: Windows Share Posted September 26, 2023 mozda bi ja igrao ako je ovo jos aktualno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts