Ivan Lupo Posted May 4, 2021 Group: Members Content Count: 1 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 05/04/2021 Status: Offline Share Posted May 4, 2021 Pomoc ! Instalirao sam patch na Pes21 season update, sve radi korektno dok se ne ukljuci drugi dzojstik, onda se sve gubi i postaje fabricka verzija igrice. Zanima me, da li je moguce da se pokrene drugi dzojstik a patch ostane ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bokimicic Posted June 5, 2021 Group: Members Content Count: 1 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 05/18/2021 Status: Offline Device: Windows Share Posted June 5, 2021 pozdrav... dali mi neko moze reci,zasto kada zavrsim sezonu ne mogu da nastavim drugu sezonu posto me izbaci? insatlirao sam bpb patch i u prvoj sezoni sve lepo radi i kad dodjem do kraja sezone tj pocnem drugu sezonu ono me izbaci,zasto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dani12o82 Posted June 6, 2021 Group: Administrators Content Count: 4,870 Reputation: 496 Achievement Points: 30,231 Solved Content: 0 Joined: 03/06/2011 Status: Offline Birthday: 10/12/1982 Device: Windows Share Posted June 6, 2021 18 hours ago, bokimicic said: pozdrav... dali mi neko moze reci,zasto kada zavrsim sezonu ne mogu da nastavim drugu sezonu posto me izbaci? insatlirao sam bpb patch i u prvoj sezoni sve lepo radi i kad dodjem do kraja sezone tj pocnem drugu sezonu ono me izbaci,zasto? Zato sto imas piratsku verziju igrice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Ivan Lupo
Pomoc !
Instalirao sam patch na Pes21 season update, sve radi korektno dok se ne ukljuci drugi dzojstik, onda se sve gubi i postaje fabricka verzija igrice.
Zanima me, da li je moguce da se pokrene drugi dzojstik a patch ostane ????
2 answers to this question
Recommended Posts