ZA-GOR TE-NAY 2 Posted September 10, 2023 Group: Members Content Count: 5 Reputation: 4 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 08/06/2015 Status: Offline Device: Windows Share Posted September 10, 2023 Pozdrav svima, Htio bih se prvo zahvaliti BPB zajednici na još jednom fenomenalnom patchu! Ovaj update sadrži: - nove igrače konvertirane iz najnovije eFootball23 baze (29/08) - sređene relegacije za najjače lige svijeta - kompletni transfer update (s posudbama) za prvu englesku, francusku, talijansku, španjolsku, nizozemsku i njemačku ligu (+ popravak nekih ocjena) - odrađeni transferi najboljih klubova iz portugalske, belgijske i srpske lige - kompletni update za prvu hrvatsku ligu (mali update ocjena, dodani svi novi igrači, dodan NK Rudeš u Other European Teams) - dodani Al Nassr, Al Ittihad i Al Ahli s transferima (mijenjaju lažne azijske klubove) - većinski odrađene transfere za ostatak svijeta UPUTE ZA INSTALACIJU: 1) U vlastitom SAVE folderu izbrisati EDIT file 2) Prekopirati skinuti BPB23 u svoj BPB23 3) Ući u Edit u igrici i kreirati novi EDIT file https://www.mediafire.com/file/rilplvfwg9s1fku/BPB23.rar/file Hvala cijeloj BPB zajednici, nadam se da će nekome ovo pomoći :) 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grummer Posted September 10, 2023 Group: Members Content Count: 10 Reputation: 1 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 07/28/2023 Status: Offline Device: Windows Share Posted September 10, 2023 1 hour ago, ZA-GOR TE-NAY 2 said: Pozdrav svima, Htio bih se prvo zahvaliti BPB zajednici na još jednom fenomenalnom patchu! Ovaj update sadrži: - nove igrače konvertirane iz najnovije eFootball23 baze (29/08) - sređene relegacije za najjače lige svijeta - kompletni transfer update (s posudbama) za prvu englesku, francusku, talijansku, španjolsku, nizozemsku i njemačku ligu (+ popravak nekih ocjena) - odrađeni transferi najboljih klubova iz portugalske, belgijske i srpske lige - kompletni update za prvu hrvatsku ligu (mali update ocjena, dodani svi novi igrači, dodan NK Rudeš u Other European Teams) - dodani Al Nassr, Al Ittihad i Al Ahli s transferima (mijenjaju lažne azijske klubove) - većinski odrađene transfere za ostatak svijeta UPUTE ZA INSTALACIJU: 1) U vlastitom SAVE folderu izbrisati EDIT file 2) Prekopirati skinuti BPB23 u svoj BPB23 3) Ući u Edit u igrici i kreirati novi EDIT file https://www.mediafire.com/file/rilplvfwg9s1fku/BPB23.rar/file Hvala cijeloj BPB zajednici, nadam se da će nekome ovo pomoći :) Izvrstan posao, isprobao sam kratko i sve štima. Šteta što se ne može šibenik baciti van, a rudeš direktno u hnl, ali svaka čast za trud 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milos987 Posted September 10, 2023 Group: Administrators Content Count: 1,263 Reputation: 1,225 Achievement Points: 32,118 Solved Content: 0 Joined: 07/12/2012 Status: Offline Device: Windows Share Posted September 10, 2023 1 hour ago, grummer said: Izvrstan posao, isprobao sam kratko i sve štima. Šteta što se ne može šibenik baciti van, a rudeš direktno u hnl, ali svaka čast za trud Možeš to u edit modu, competitions structure, europe, sa L1 i R1 nađeš HNL, selektuješ šibenik i sa L1 i R1 odeš u Other European Teams i selektuješ Rudeš. :) 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZA-GOR TE-NAY 2 Posted September 11, 2023 Group: Members Content Count: 5 Reputation: 4 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 08/06/2015 Status: Offline Device: Windows Author Share Posted September 11, 2023 21 hours ago, grummer said: Izvrstan posao, isprobao sam kratko i sve štima. Šteta što se ne može šibenik baciti van, a rudeš direktno u hnl, ali svaka čast za trud Hvala puno :) Zasada ne znam kako preko editora maknuti Šibenik i dodati Rudeš, ali možda ću naučiti do idućeg update-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ncuk Posted September 11, 2023 Group: Members Content Count: 24 Reputation: 8 Achievement Points: 60 Solved Content: 0 Joined: 01/13/2021 Status: Offline Device: Windows Share Posted September 11, 2023 Nije preko editora, nego preko edita iz igre. Uđi u igru, pa tamo imaš opciju edit, pa tamo možeš menjati strukturu lige. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grummer Posted September 15, 2023 Group: Members Content Count: 10 Reputation: 1 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 07/28/2023 Status: Offline Device: Windows Share Posted September 15, 2023 Mala napomena.. Buffon je još uvijek u Parmi, iako je u penziji već par mjeseci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZA-GOR TE-NAY 2 Posted September 16, 2023 Group: Members Content Count: 5 Reputation: 4 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 08/06/2015 Status: Offline Device: Windows Author Share Posted September 16, 2023 Umirovio sam par igrača uključujući legendarnog Buffona i to će biti dostupno u updateu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekas05 Posted September 21, 2023 Group: Members Content Count: 12 Reputation: 1 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 06/25/2023 Status: Offline Device: Windows Share Posted September 21, 2023 On 9/10/2023 at 4:18 PM, ZA-GOR TE-NAY 2 said: Pozdrav svima, Htio bih se prvo zahvaliti BPB zajednici na još jednom fenomenalnom patchu! Ovaj update sadrži: - nove igrače konvertirane iz najnovije eFootball23 baze (29/08) - sređene relegacije za najjače lige svijeta - kompletni transfer update (s posudbama) za prvu englesku, francusku, talijansku, španjolsku, nizozemsku i njemačku ligu (+ popravak nekih ocjena) - odrađeni transferi najboljih klubova iz portugalske, belgijske i srpske lige - kompletni update za prvu hrvatsku ligu (mali update ocjena, dodani svi novi igrači, dodan NK Rudeš u Other European Teams) - dodani Al Nassr, Al Ittihad i Al Ahli s transferima (mijenjaju lažne azijske klubove) - većinski odrađene transfere za ostatak svijeta UPUTE ZA INSTALACIJU: 1) U vlastitom SAVE folderu izbrisati EDIT file 2) Prekopirati skinuti BPB23 u svoj BPB23 3) Ući u Edit u igrici i kreirati novi EDIT file https://www.mediafire.com/file/rilplvfwg9s1fku/BPB23.rar/file Hvala cijeloj BPB zajednici, nadam se da će nekome ovo pomoći :) brate moze pomoc oko instalacije nisam bas pametan,ako imas diskord ili ovde da napises kako i sta pratio sam upute al ne razumem bas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekas05 Posted September 21, 2023 Group: Members Content Count: 12 Reputation: 1 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 06/25/2023 Status: Offline Device: Windows Share Posted September 21, 2023 On 9/10/2023 at 6:18 PM, grummer said: Izvrstan posao, isprobao sam kratko i sve štima. Šteta što se ne može šibenik baciti van, a rudeš direktno u hnl, ali svaka čast za trud moze pomoc brate oko instalacije pratio sam upute ali nisam bas pametan.Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hando Posted September 22, 2023 Group: Members Content Count: 34 Reputation: 6 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 10/10/2022 Status: Offline Device: Windows Share Posted September 22, 2023 On 9/10/2023 at 5:18 PM, ZA-GOR TE-NAY 2 said: Pozdrav svima, Htio bih se prvo zahvaliti BPB zajednici na još jednom fenomenalnom patchu! Ovaj update sadrži: - nove igrače konvertirane iz najnovije eFootball23 baze (29/08) - sređene relegacije za najjače lige svijeta - kompletni transfer update (s posudbama) za prvu englesku, francusku, talijansku, španjolsku, nizozemsku i njemačku ligu (+ popravak nekih ocjena) - odrađeni transferi najboljih klubova iz portugalske, belgijske i srpske lige - kompletni update za prvu hrvatsku ligu (mali update ocjena, dodani svi novi igrači, dodan NK Rudeš u Other European Teams) - dodani Al Nassr, Al Ittihad i Al Ahli s transferima (mijenjaju lažne azijske klubove) - većinski odrađene transfere za ostatak svijeta UPUTE ZA INSTALACIJU: 1) U vlastitom SAVE folderu izbrisati EDIT file 2) Prekopirati skinuti BPB23 u svoj BPB23 3) Ući u Edit u igrici i kreirati novi EDIT file https://www.mediafire.com/file/rilplvfwg9s1fku/BPB23.rar/file Hvala cijeloj BPB zajednici, nadam se da će nekome ovo pomoći :) Brale svaka cast za cimanje sto si odradio ovo ali sto si istumbao brojeve igraca i postave jeb'o si mu kevu,trebace mi tri dana da postavim sve na mesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZA-GOR TE-NAY 2 Posted September 22, 2023 Group: Members Content Count: 5 Reputation: 4 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 08/06/2015 Status: Offline Device: Windows Author Share Posted September 22, 2023 On 9/21/2023 at 1:04 PM, Alekas05 said: moze pomoc brate oko instalacije pratio sam upute ali nisam bas pametan.Hvala unapred 1) Pronađeš vlastiti SAVE folderu izbrisati (Documents\KONAMI\eFootball PES 2021 SEASON UPDATE\{nekiBroj]\save) EDIT file 2) Prekopirati skinuti BPB23 u svoj BPB23 (na mjesto gdje je instaliran) 3) Ući u Edit u igrici i kreirati novi EDIT file Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZA-GOR TE-NAY 2 Posted September 22, 2023 Group: Members Content Count: 5 Reputation: 4 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 08/06/2015 Status: Offline Device: Windows Author Share Posted September 22, 2023 2 hours ago, riotman26 said: Brale svaka cast za cimanje sto si odradio ovo ali sto si istumbao brojeve igraca i postave jeb'o si mu kevu,trebace mi tri dana da postavim sve na mesto. Bez brige, zasad su mi transferi i novi igrači bili najvažniji. Svaki team ću probati updateati postave u nekom idućem update :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hando Posted September 22, 2023 Group: Members Content Count: 34 Reputation: 6 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 10/10/2022 Status: Offline Device: Windows Share Posted September 22, 2023 Ma opusteno,krenuo sam ja lagano da ispravljam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_okjalv_ Posted September 23, 2023 Group: Members Content Count: 3 Reputation: 1 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 06/10/2021 Status: Offline Device: Windows Share Posted September 23, 2023 imam problem kad sam ubacio update novi samo mi pise ime nk rudeš ali dresovi su ostali od dečića a tako i al nasar i al hilal pa ako moze pomoc hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemix225 Posted September 25, 2023 Group: Members Content Count: 4 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 11/06/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted September 25, 2023 Pozdrav, imam problem oko NK Rudesa meni je to idalje Decic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davox1209 Posted October 22, 2023 Group: Members Content Count: 2 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 08/03/2023 Status: Offline Device: Windows Share Posted October 22, 2023 On 9/10/2023 at 4:18 PM, ZA-GOR TE-NAY 2 said: Pozdrav svima, Htio bih se prvo zahvaliti BPB zajednici na još jednom fenomenalnom patchu! Ovaj update sadrži: - nove igrače konvertirane iz najnovije eFootball23 baze (29/08) - sređene relegacije za najjače lige svijeta - kompletni transfer update (s posudbama) za prvu englesku, francusku, talijansku, španjolsku, nizozemsku i njemačku ligu (+ popravak nekih ocjena) - odrađeni transferi najboljih klubova iz portugalske, belgijske i srpske lige - kompletni update za prvu hrvatsku ligu (mali update ocjena, dodani svi novi igrači, dodan NK Rudeš u Other European Teams) - dodani Al Nassr, Al Ittihad i Al Ahli s transferima (mijenjaju lažne azijske klubove) - većinski odrađene transfere za ostatak svijeta UPUTE ZA INSTALACIJU: 1) U vlastitom SAVE folderu izbrisati EDIT file 2) Prekopirati skinuti BPB23 u svoj BPB23 3) Ući u Edit u igrici i kreirati novi EDIT file https://www.mediafire.com/file/rilplvfwg9s1fku/BPB23.rar/file Hvala cijeloj BPB zajednici, nadam se da će nekome ovo pomoći :) da li se mogu nekako promjeniti dresovi i grb od rudesa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vernon Posted October 30, 2023 Group: Members Content Count: 25 Reputation: 2 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 09/26/2023 Status: Offline Device: Windows Share Posted October 30, 2023 da, to ide jednostavno (pogotovo logo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davox1209 Posted October 30, 2023 Group: Members Content Count: 2 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 08/03/2023 Status: Offline Device: Windows Share Posted October 30, 2023 8 hours ago, vernon said: da, to ide jednostavno (pogotovo logo) ne moze se jer je zakljucano u editu ne moze se mijenjat grb a za dresove se moze dodat samo jedan jer su vec 3 tamo postavljena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beni93 Posted October 31, 2023 Group: Members Content Count: 58 Reputation: 28 Achievement Points: 5 Solved Content: 0 Joined: 07/05/2022 Status: Offline Birthday: 06/01/1993 Device: Windows Share Posted October 31, 2023 On 10/22/2023 at 5:19 PM, Davox1209 said: da li se mogu nekako promjeniti dresovi i grb od rudesa? bzvz ces to mijenjat kad ce ispast a sibenik ce se sigurno vratit dodje ti na isto :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vernon Posted October 31, 2023 Group: Members Content Count: 25 Reputation: 2 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 09/26/2023 Status: Offline Device: Windows Share Posted October 31, 2023 13 hours ago, Davox1209 said: ne moze se jer je zakljucano u editu ne moze se mijenjat grb a za dresove se moze dodat samo jedan jer su vec 3 tamo postavljena naravno da moze, kako sam ja sebi onda napravio cibaliju umjesto huddersfielda? ofk beograd umjesto queens park rangersa, čelik umjesto....itd itd? moze se promjeniti i ime (u pes editoru) i logo i kits rucno u folderima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMIZPES_2021 Posted December 9, 2023 Group: Members Content Count: 32 Reputation: 1 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 07/30/2021 Status: Offline Device: Windows Share Posted December 9, 2023 On 9/10/2023 at 5:18 PM, ZA-GOR TE-NAY 2 said: Pozdrav svima, Htio bih se prvo zahvaliti BPB zajednici na još jednom fenomenalnom patchu! Ovaj update sadrži: - nove igrače konvertirane iz najnovije eFootball23 baze (29/08) - sređene relegacije za najjače lige svijeta - kompletni transfer update (s posudbama) za prvu englesku, francusku, talijansku, španjolsku, nizozemsku i njemačku ligu (+ popravak nekih ocjena) - odrađeni transferi najboljih klubova iz portugalske, belgijske i srpske lige - kompletni update za prvu hrvatsku ligu (mali update ocjena, dodani svi novi igrači, dodan NK Rudeš u Other European Teams) - dodani Al Nassr, Al Ittihad i Al Ahli s transferima (mijenjaju lažne azijske klubove) - većinski odrađene transfere za ostatak svijeta UPUTE ZA INSTALACIJU: 1) U vlastitom SAVE folderu izbrisati EDIT file 2) Prekopirati skinuti BPB23 u svoj BPB23 3) Ući u Edit u igrici i kreirati novi EDIT file https://www.mediafire.com/file/rilplvfwg9s1fku/BPB23.rar/file Hvala cijeloj BPB zajednici, nadam se da će nekome ovo pomoći :) Zdravo dobar ubdate samo me interesuje jel ide samo za bpb 2023 koji je bez steam ili može i sa steam, jer sam ubacio u bpb 2023 koji je rađen no steam i sve je ok i novi dersovi a kada sam ubacio u bpb 2023 sa steam i kada uđem u pes nisu mi novi dresovi itd...možda sam negdje i pogriješio, zahvaljujem na brzom odgovoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfff Posted December 10, 2023 Group: Members Content Count: 70 Reputation: 29 Achievement Points: 520 Solved Content: 0 Joined: 01/05/2022 Status: Offline Birthday: 08/16/1982 Device: Android Share Posted December 10, 2023 Momci ima li neko neki stadium pack za Engleze,Francuze,Spance? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksajelic21 Posted December 19, 2023 Group: Members Content Count: 7 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 07/02/2023 Status: Offline Device: Windows Share Posted December 19, 2023 On 12/10/2023 at 10:59 PM, Wolfff said: Momci ima li neko neki stadium pack za Engleze,Francuze,Spance? imas na smoke patch forumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts